Lia IL som er ansvarlig arrangør for første miniturnering 22. august har vedtatt en del endringer og regler for arrangementet, slik at vi kan arrangere en trygg og smittefri turnering.

Bl.a. må alle lag stille med en ferdig utfylt deltakerliste. Denne leverer dere ved ankomst til arrangøren. Lista finner dere nederst i dette innlegget, i både word- og pdf-format.

Kampoppsettet vil bli endret, og det blir klart i løpet av onsdag 19. august, og vil bli publisert her på miniturnering.no.

Her er endringene som Lia IL har vedtatt:

Vi i Lia planlegger og gjennomføre miniturnering som følgende.

  1. Hele gruppen med 2011 blir strøket. Disse spiller seriespill så regner med de får nok kamper i høst.
  2. Vi splitter resterende grupper opp i 3. Gruppe 1 og 2 spiller fra 10.00 til 12.00. Gruppe 3 og 4 spiller fra 12.15 til 14.15. Gruppe 5 og 6 spiller fra 14.30 til de er ferdige 16.30?
  3. Alle som kommer på turneringen må levere fra seg lister med navn og telefon nummer. Det vil si at foresatte og spillere må være sporbare i tilfelle om det skulle oppstå smitte i etterkant.
  4. Kiosk vil være begrenset utvalg. Men vi tenker brus, is, noe ferdiglaget mat samt kaffe. Kiosken vil kun være bemannet av en person. Vi merker opp 1 meters avstand i køen til kiosken. Betaling med Vips.
  5. Det vil være satt ut håndsprit rundt på området.
  6. Utskifting av baller vil skje etter vær pulje.
  7. Express må ha med seg egne overtrekksdrakter for de kampene som spilles mot Lia.
  8. Viktig at alle lag som er ferdig med å spille trekker seg vekk fra området, slik at nye kan komme uten at vi overstiger 200 personer.
  9. Publikum må holde seg opp på parkeringen samt på tribunen.

Deltakerliste – Word

Deltakerliste – PDF